Koristeena raastettua suklaata.

1240654928_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

6-8 annosta (kuvassa on tupla-annos)

 

200g suklaata (sekoitin tummaa ja maitosuklaata)

50g margariinia

2 keltuaista

(2rkl suklaakermalikööriä)

2 valkuaista

3dl kuohukermaa

 

1. Paloittele suklaa ja voi kattilaan. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä, kunnes se sulaa. Nosta kattila pois liedeltä.

2. Erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Lisää keltuaiset jäähtyneeseen suklaaseokseen yksitellen vatkaten. Mausta seos halutessasi liköörillä.

3. Vatkaa kerma ja valkuaiset erikseen vaahdoiksi.

4. Sekoita molemmat vaahdot suklaaseokseen. Anna hyytyä kylmässä.