Tätä olen nähnyt useammassa blogissa kokeiltavan, ja nyt tuli itsekin tehtyä. Oli kyllä ainakin minun makuun juuri täydellistä!

Ohje on kaurislapsen kakkuja-blogista.


 

  • 2 prk Flora vispiä (punainen purkki, yhteensä siis 5 dl)
  • 1 prk Keiju vaniljatuorejuustoa
  • humpsahdus sokeria (oisko 0,5 dl)
  • 1 levy marabou dajm-maitosuklaata
  • 3-4 riviä veitsellä pieniksi pilkottua maitosuklaata
  • 5-6 liivatelehteä
  • tilkka vettä
  • pohjaksi kaakaojauheella "terästetty" kääretorttupohja, eli lisää jauhoihin pari rkl kaakaojauhetta


Tee kääretorttupohja ja paina jäähtynestä torttulevystä vuoan reunoilla vuoan kokonen rinkula ja aseta se irtopohja tms. vuoan pohjalle (jossa leivinpaperi). Kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Jos haluat voit tähän väliin sulattaa maitosuklaata ja kaataa pohjan päälle. Tuli vaan jälkikäteen mieleen, että olis hyvää.

Laita liivatelehdet likoamaan. Vatkaa vispi ja lisää sokeri siihen. Sulata suklaalevy mikrossa ja rouhi maitosuklaata samalla.

Lisää kermavaahtoon tuorejuusto ja sula suklaa. Kiehauta vesitilkka ja sulata liivatteet siihen. Lisää tämä seos muuhun massaan kuten myös pilkotut maitosuklaapalat.

Kaada pohjan päälle ja tasaa.