Tässä ensimmäinen tämän tyyppinen kakkuluomukseni. Ideaa hain monistakin toisista blogeista, mutta erityisesti pullahiiren bikinikakku teki minuun vaikutuksen. Ideoimassa on ollut sekä kakun koristeisiin, että kekseihin Makea maa-blogin pitäjä.

Kakku on siis mieheni ja hänen ystävänsä yhteisille syntymäpäiville tehty. Samaan sarjaan kuuluu alla olevat keksit.

Kakussa siis 10 munan täytekakkupohja, joka on koottu samaan tapaan kuin pullahiirella tissikakut. Leikkasin siis kääretorttupohjista ensin neliöt pohjaa varten. Reunapaloista tein jälkiruokakuppeihin rinnat muun kakun tapaan.

Kakun täytteenä on kaksi tölkillistä kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia. Kokeilin tehdä tätä kinuskia suoraan kattilassa (siis avaamalla purkit) ja perinteisesti keittämällä. Keitin kinuskia noin 20min ja hyvä tuli. Hieman vaaleammaksi ehkä jäi, mutta maku ja rakenne täysin sama kun purkkeineen keittäessä.

Täytteenä oli myös 6 banaania ja diblomaattikreemiä. Ja tuli oikein hyvää, mutta makeaa!

Päälle meni yksi pötkö valkoista marsipaania ja yksi vaalean ruskea sokerimassa yhteen sekoitettuna. Liivit ovat punaista marsipaania ja reunat lakunauhaa rullasta purettuna. Kukkaset ovat sokerimassasta.

Nämä keksit ovat puolestaan tehty mansikkamäeltä saadun ohjeen perusteella.

Koristeet (jotka ovat osittain märkiä kuvaushetkellä) on tehty tomusokerin ja grenadiinin yhdistelmästä, joka toimi tässä tarkoituksessa erinomaisesti.