Tässä tutulle tekemäni suklaakakku noin 20 hengelle
Pohja:
200g tummaa suklaata
200g margariinia
2dl sokeria
5 keltuaista
3dl vehnäjauhoja
1,5dl perunajauhoja
2,5tl leivinjauhetta
2,5tl vaniljasokeria
5 valkuaista
1. Sulata suklaa.
2. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää vaahtoon keltuaiset voimakkaasti vatkaten.
3. Lisää mukaan suklaa ja kuivat aineet.
4. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja sekoita varovasti taikinaan.
5. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (24cm) ja paista 175 asteessa tunti.
Täyte:
2,5dl Vaahdotettua flora vispiä
150g marianne-suklaata sulatettua
(lisäksi kostutin kakkua suklaa-kermaliköörillä)
Kuorrutus:
200g maitosuklaata
75g margariinia
Lopuksi vielä lähikuva silikonimuotilla tekemästäni ruusukoristeesta
Kommentit