Tässä tutulle tekemäni suklaakakku noin 20 hengelle

Pohja:

200g tummaa suklaata

200g margariinia

2dl sokeria

5 keltuaista

3dl vehnäjauhoja

1,5dl perunajauhoja

2,5tl leivinjauhetta

2,5tl vaniljasokeria

5 valkuaista

 

1. Sulata suklaa.

2. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää vaahtoon keltuaiset voimakkaasti vatkaten.

3. Lisää mukaan suklaa ja kuivat aineet.

4. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja sekoita varovasti taikinaan.

5. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (24cm) ja paista 175 asteessa tunti.

 

Täyte:

2,5dl Vaahdotettua flora vispiä

150g marianne-suklaata sulatettua

(lisäksi kostutin kakkua suklaa-kermaliköörillä)

 

Kuorrutus:

200g maitosuklaata

75g margariinia

 

Lopuksi vielä lähikuva silikonimuotilla tekemästäni ruusukoristeesta