Tämä ohje on odotellut sopivaa tilaisuutta tulla tehdyksi. Nyt palmusunnuntaihin se tuntui sopivan ruokavieraiden jälkiruoaksi. Kastikkeeksi tein jäisistä mansikoista ja sokerista mansikkakastiketta.

Alkuperäinen ohje on sunnuntain ja se löytyy täältä!

1238952925_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl vanilliinisokeria


Täyte:
1 tlk säilykepersikoita (415/235 g)
2 prk tuorejuustoa (käytin vaniljan makuista)
1/2 dl juoksevaa rypsiöljyvalmistetta 
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria (jätin pois maustetun juuston takia)
2 rkl maissitärkkelystä
4 munaa

1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoan (halkaisija 22 - 24 cm) reunat. Leikkaa leivinpaperista pala vuoan pohjalle.
2. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.
3. Valuta persikoista mehu pois ja soseuta esim. sauvasekoittimella. Sulata ja jäähdytä Sunnuntai-margariini. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä pohjan päälle.
4. Paista uunin alatasolla  noin 60 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa mielellään seuraavaan päivään. Irrota kakku varovasti vuoasta.