Tein kylmäsavulohesta pieniä lohirullia.Rullia tuli noin 35 kpl tästä määrästä.

1243256691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

350g kylmäsavulohta

200g lohituorejuustoa

mustapippuria

tilliä

 

Lohiviipaleet ladotaan tuorekelmun päälle hieman lomittain suorakaiteen muotoiseksi. Viipaleiden päälle levitetään tuorejuusto ja mausteet. Lohi rullataan kelmua apuna käyttäen tiukaksi rullaksi ja laitetaan pakastimeen. Rullat on helpompi leikata kauniiksi paloiksi jäisestä tai kohmeisesta kalasta.

 

Pestorullat (takana kuvassa) on tehty isosta lehtitaikinalevystä.

Levitin levylle punaista pestoa ja hieman juustoraastetta. Rullasin taikinan ja leikkasin sopiviksi paloiksi. Paisto 225 astetta 10min.