12-14 annosta

Ohje kirjasta ihana suklaa

1243517262_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

225g digestive murennettuja digestive-keksejä

3rkl (oli mielestäni liikaa) kaakaojauhetta

2rkl ruskeaa sokeria

90g sulatettua margariinia

Täyte:

750g maustamatonta tuorejuustoa

200g sokeria

3 munaa

150g taloussuklaata

1/2dl vettä

2tl vaniljasokeria

1. sekoita keskenään pohjan ainekset. Painele seos rengasvuoan pohjalle.

2. Vatkaa tuorejuusto sähkövatkaimella. Lisää sokeri, vaniljasokeri ja munat yksitellen. Kaada puolet seoksesta toiseen kulhoon (mielestäni 1/3 riittäisi). Lämmitä sulatettu suklaa ja vesi. Sekoita sula suklaa pienempään täytemäärään.

3. Kaada puolet vaaleasta seoksesta vuoan keskelle ja liikuttele vuokaa siten, että seos peittää pohjan tasaisesti. Kaada varovasti puolet suklaaseoksesta vaalean seoksen keskelle ja levitä varovasti.

1243516899_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4. Lisää kerroksia vuorotellen käyttämällä aina puolet jäljellä olevasta täytteestä.

1243517025_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

5. Paista uunin alatasolla 160 asteessa 1 tunti ja 15 minuuttia.