12-14 annosta
Ohje kirjasta ihana suklaa
Pohja:
225g digestive murennettuja digestive-keksejä
3rkl (oli mielestäni liikaa) kaakaojauhetta
2rkl ruskeaa sokeria
90g sulatettua margariinia
Täyte:
750g maustamatonta tuorejuustoa
200g sokeria
3 munaa
150g taloussuklaata
1/2dl vettä
2tl vaniljasokeria
1. sekoita keskenään pohjan ainekset. Painele seos rengasvuoan pohjalle.
2. Vatkaa tuorejuusto sähkövatkaimella. Lisää sokeri, vaniljasokeri ja munat yksitellen. Kaada puolet seoksesta toiseen kulhoon (mielestäni 1/3 riittäisi). Lämmitä sulatettu suklaa ja vesi. Sekoita sula suklaa pienempään täytemäärään.
3. Kaada puolet vaaleasta seoksesta vuoan keskelle ja liikuttele vuokaa siten, että seos peittää pohjan tasaisesti. Kaada varovasti puolet suklaaseoksesta vaalean seoksen keskelle ja levitä varovasti.
4. Lisää kerroksia vuorotellen käyttämällä aina puolet jäljellä olevasta täytteestä.
5. Paista uunin alatasolla 160 asteessa 1 tunti ja 15 minuuttia.
Kommentit