Näitä piti kokeilla kavereiden tupaantuliaisiin

Tämä ohje on kopioitu suoraan sitruunamarengin blogista:

Karkkipopparit

2-3 litraa suolattomia (valmiiksi poksautettuja) popcorneja
1,5 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 dl siirappia
2 tl vaniljasokeria
100 g voita
(punaista elintarvikeväriä)

Laita uuni lämpenemään 100 asteeseen. Levitä jo valmiiksi poksautetut popcornit uunipellille leivinpaperin päälle.

Mittaa sokerit sekä voi kattilaan ja keitä seosta noin 5-10 minuuttia, kunnes seos sakenee hieman. Kaada seos popcornien päälle ja sekoittele varovasti lastalla.

Laita popcornit pellillä uuniin tunniksi ja sekoita muutaman kerran (noin vartin välein). Jäähdytä popcornit ennen tarjoilua.