Tämä ohje löytyi ohukais-kirjasta. Oli jäähtyneenä yllättävän hyvää ja maistui ihan sellaisenaan. Päällä papaijaa ja viinirypäleitä.

(1/2 peltiä)

4dl maitoa

2dl vehnäjauhoja

2 munaa

1tl vaniljasokeria

1prk ananasmurskaa

(1-2rkl sokeria pannarin päälle uunin jälkeen)

margariinia LEIVINPAPERIN voiteluun

 

Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään tavallisen pannukakun tapaan.

Taikina kaadetaan VOIDELLUN leivinpaperin päälle vuokaan tai pieneen peltiin. Kokeilin tehdä pannaria suoraan leivinpaperille, eikä pannari meinannut lähteä siitä irti sitten millään. Vasta jääkaapissa olemisen jälkeen pannarista saatiin ehjiä paloja. Suosittelen siis lisävoitelua.

Paista pannaria 225 asteessa 35 minuuttia.