Tämä ohje löytyi ohukais-kirjasta. Oli jäähtyneenä yllättävän hyvää ja maistui ihan sellaisenaan. Päällä papaijaa ja viinirypäleitä.
(1/2 peltiä)
4dl maitoa
2dl vehnäjauhoja
2 munaa
1tl vaniljasokeria
1prk ananasmurskaa
(1-2rkl sokeria pannarin päälle uunin jälkeen)
margariinia LEIVINPAPERIN voiteluun
Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään tavallisen pannukakun tapaan.
Taikina kaadetaan VOIDELLUN leivinpaperin päälle vuokaan tai pieneen peltiin. Kokeilin tehdä pannaria suoraan leivinpaperille, eikä pannari meinannut lähteä siitä irti sitten millään. Vasta jääkaapissa olemisen jälkeen pannarista saatiin ehjiä paloja. Suosittelen siis lisävoitelua.
Paista pannaria 225 asteessa 35 minuuttia.
Kommentit